Hirdetés

Készíts saját böngészőt!



|

A szeptemberi PC Worldben megmutatjuk, hogy miként alakíthatod át kedvenc böngésződet, új funkciókkal kiegészítve annak tudását.

Hirdetés

Rendkívül mozgalmas hónap áll mögöttünk, aminek köszönhetően az elmúlt évek kétségtelenül legerősebb szeptemberi lapszámát tudtuk a nyomdába küldeni. A friss magazinunkban egyrészt megmutatjuk a böngésző átalakítás fortélyait és a szkriptelési lehetőségeket, majd azon legjobb kiegészítőket is sorra vesszük, amelyekkel te is könnyedén felokosíthatod a böngésződet. Friss magazinunkból az is kiderül, hogy miként érdemes telepíteni a Windows 10-et, mivel augusztusban minden buktató végigvettünk, hogy neked a lehető legzökkenőmentesebb legyen az átállás.



Az iskolakezdésre való tekintettel megkerestük a jelenleg kapható legjobb megfizethető - értsd 150 ezer forint alatti - noteszgépeket. Segítünk ezen felül a gépbővítésben és a nyomtató-, a legjobb felhő tárhely és irodai szoftvercsomag kiválasztásában, ráaádásul a lapban megtalálod a Velencei HelloWorld táborunk tananyagának egy részét is, így a szeptemberi PC Worldből megtanulhatod a programozás, a robotépítés és a gyors gépírás alapjait.



A lap mellé ezúttal is ajándékba adjuk a legjobb vírusvédelmi szoftvereket, valamint a PC World magazin vásárlói ingyen letölthetik legújabb Notebooktuning kiadványunkat, e havi teljes verziónkkal, az Ashampoo egyklikkes képküldőjével egyetemben. Sőt, a PC World Plus felületén a legjobb alternatív böngészőket, és irodai szoftvereket, valamint a HelloWorld tananyagot is elhelyeztük.

További témáink részletesebben:



AMD Fury- és Fury X-teszt

Támad az AMD, Fury, azaz düh nevű újgenerációs kártyáival megpróbálja szétverni az Nvidia egyre erősödő birodalmát. Megnéztük, mekkora csapást képesek mérni a legerősebb Radeonok.

Így válts Windows 10-re!

Félsz az ismeretlentől,és még mindig a Windows 7, 8.x rendszeredet használod? Megmutatjuk, hogy a korábbi Windowsokról miként válthatsz problémamentesen a legújabbra.

Gazdálkodj közösen

Egyre terjed a P2P együttműködési rendszer, és alapjaiban változtatja meg életünket, piacgazdaságunkat. A 20. századi szabályozás azonban sokszor nem követi a 21. századi gondolkozást.

Legjobb tárhelyek a felhőben

Elérkezettnek látod az időt, hogy a felhőbe költöztesd felbecsülhetetlen értékű dokumentumaidat? Összeszedtük azt a hat szolgáltatást, amit érdemes kipróbálni.

Hirdetés


Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Illusztráció: Molnár Márti

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.