Hirdetés

Készül a Skype 3.0



|

Gőzerővel készül a világ legnépszerűbb internetes csevegőprogramjának legújabb, 3.0-as változata. A legújabb bétaverzió tőlünk is letölthető.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Skype csevegőprogram 3.0-ás változata - ezt mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy újabb és újabb bétaváltozatok jelennek meg belőle. Az új verzió legérdekesebb újítása az úgy nevezett Skypecast lehetősége lesz, amely nem más, mint egy többszereplős, élő, nyilvános beszélgetés. Lényegében a podcast valamilyen szintet továbbfejlesztett változatáról van szó, hiszen ilyen beszélgetést bárki indíthat tetszőleges témában, mi hallgathatjuk az előadást, de bármikor közbe is kérdezhetünk.

 

skype_1.png

 

Szintén érdekes újítása, hogy egy külön települő (és később el is távolítható) modulja, amellyel az internetoldalakon található telefonszámokat tudjuk egyszerűen egy kattintással Skype-on keresztül felhívni. Sajnos ez a funkció egyelőre nem tökéletes, nem telefonszámokat is telefonszámként jelöl meg és ez általában zavarja egy oldal olvashatóságát.

Skype-unk tudását különféle, külön letölthető modullal bővíthetjük. A Firefox kiegészítőkhöz hasonlóan a Skype-hoz is rengeteg különböző hasznos és haszontalan apróságot tölthetünk le, a hangrögzítőtől kezdve egészen a játékokig.

 

 

skype_2_1.png

 

A magyar nyelven is tudó alkalmazás legfrissebb bétaváltozata letöltési oldalunkon elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.