Hirdetés

Készülőben az előfizetéses Windows



|

A Microsoft jelenleg egy tapasztalt szoftvermérnököt keres a termék csapatába.

Hirdetés

Az immáron egyfelhasználós előfizetéssel is elérhető Office 365 programcsomag csak az első lépés volt a Microsoft számára az előfizetéses üzleti modellre való átállás útján, a vállalat állásos oldalának tanúsága alapján végre kivitelezési fázisba lépett a régóta pletykált, előfizetéses Windows operációs rendszer is.

Hirdetés

A vállalat konkrétan tapasztalt szoftvermérnököt keres a „Windows, mint szolgáltatás” termékhez. Az új munkatárs feladata egy szoftveres platform építése lesz, amely segítségével a házon belüli fejlesztők és harmadik felek integrálhatják a saját szolgáltatásaikat az operációs rendszerbe és ökoszisztémájába. A munkakör leírása alapján fogyasztói projektről van szó, azaz az átlagos felhasználók kiszolgálása van a célkeresztben.

(Forrás: Neowin, Microsoft | Fotó: Intel Free Press)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.