Hirdetés

Két hét múlva debütál a Windows 9



|

A Microsoft egy nagy eseményen mutatja majd be az új operációs rendszert.

Hirdetés

Az elmúlt néhány hét során  egyre több kép és videó szivárgott ki a Windows 9 különböző funkcióiról, így a Start menüről és az értesítési központról is. Bizonyos források azt is megszellőztették, hogy a MIcrosoft szeptember végén tervezi bemutatni 'Treshhold' kódnéven futó projektet, most pedig pontos részletek is kiderültek az eseménnyel kapcsolatban.

Hirdetés

Augusztus végén már pletykáltak a sajtótájékoztatóról, amit végül szeptember 30-án tartanak majd San Francisco-ban. A műsort a redmondi cég két nagyágyúja, Joe Belfiore és Terry Myerson vezetik majd. Bár az előadás témája az operációs rendszer jövője lesz, az esemény középpontjában a nagyvállalati felhasználók állnak majd. A Recode információi szerint ez az esemény nagy hangsúlyt fektet majd az üzleti felhasználásra, de a későbbiekben több hasonló eseményre is számíthatunk, ahol különböző célcsoportoknak tartanak majd előadást.

Az újítások bemutatása mellett a Microsoft valószínűleg az operációs rendszer különböző technikai paramétereit is megosztja majd az illetékesekkel, így a fejlesztők és nagyvállalatok elkezdhetik az átállást, ha esetleg fejlesztésre lenne szükség. Ezek az adatok nem lesznek nyilvánosak, és az is valószínű, hogy a megjelenésig még bőven változik majd a Windows 9

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.