Hirdetés

Két új Adobe szoftver a boltokban



|

Boltokba került az Adobe Photoshop Elements 5.0 és a Premiere Elements 3.0

Hirdetés

0 windowsos változata. A Photoshop Elements 5.0 otthoni felhasználásra szánt képszerkesztő, a szintén a hobbi felhasználókat megcélzó Premier Elements videó szerkesztésre és DVD készítésre szakosodott.

A két szoftver külön-külön is remekül megállja a helyét, ám a kettő egyűttes használatával további lehetőségek nyílnak meg a felhasználók előtt. Az összepárosított termékekkel a felhasználók a fényképeket és videókat átmenetekkel egészíthetik ki, a videót kimerevített képkocka effektekkel állíthatják meg, és professzionális kivitelű nyomtatott CD és DVD címkéket és borítókat készíthetnek.

A Photoshop Elements számos lehetőséget ad szerkesztésre emellett a fényképek virtuális emlékkönyvekre hasonlító keretekre húzhatóák. Az Adobe Photoshop Showcase nevű Adobe Flash alapú interaktív fényképtár szolgáltatással ingyen megoszthatjuk fotóinkat. Az online galéria megjelenési formája lehet egy hóeséses téli táj vagy egy fényképes körforgó. Az új térkép nézet (Map View) segítségével a felhasználók fényképeiket online műholdas térképek bármely bejelölt helyére húzhatják. A fényképek gyors és egyszerű simításokkal manipulálhatók az új eszközök, így a fekete-fehér konverter és az új színgörbe korrekciós (Adjust Color Curves) beállítások segítségével.

Egyszerűbb felhasználói felületével az Adobe Premiere Elements 3.0 könnyebbé teszi a videoszerkesztést. A videóklipeket szinte minden digitális médiaeszközről importálhatjuk, és szerkeszthetjük. A fogd-és-vidd funkcióval könnyebb játékos hatásokkal és átmenetekkel kísérletezni, a hagyományos idővonal (Timeline) alternatívája, az új jelenetsor (Sceneline) pedig a filmek összefűzésének egyszerű módját biztosítja. A Premiere Elements 3.0 a megosztási lehetőségek széles választékát kínálja: a videófájlokat DVD-re írhatjuk, hordozható médiaeszközökön bemutathatjuk vagy kiexportálhatjuk MPEG-4 vagy Adobe Flash video fájlformátumba.

A szoftverek külön-külön és együtt is megvásárolhatóak. Az Adobe Photoshop Elements 5.0 és Premier Elements 3.0 végfelhasználói ára egyaránt bruttó 29 880 Ft, míg a kettő együtt jóval kedvezőbb, 41 880 forintos áron szerezhető be.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.