Hirdetés

Két Windows 10 előzetes érkezett a héten



|

Pénteken a lassú és a gyors kiadási csatornában lévők is kaptak új buildet.

Hirdetés

A múlt heti három után ezen a héten két Windows 10 előzetest kaptak az Insider programban résztvevők. Az elsőt még kedden adta ki a Microsoft, a build 14388 jelzésű kiadás az előzőhöz képest 44 darab hibajavítást tartalmazott, többek közt a Narrátor működésével, a TPM-meghajtó stabilitásával kapcsolatos fejlesztéseket kapott.


Hirdetés


Péntek este a vállalat újabb előzetessel örvendeztette meg a fast ringes tesztelőket, sajnos keveset tudni a Windows 10 Insider Preview build 14390 változatról. Dona Sarkar a build bejelentésében csak annyit árult el, hogy a fejlesztői mód bekapcsolásakor már nem jelenik meg hibaüzenet a nem EN-US lokalizációt használóknál, továbbá Amazon Assistant kiegészítő érkezett az Edge böngészőhöz.



Végül megemlítendő, hogy a slow ringben lévők sem maradtak ki a jóból, számukra a build 14388 kiadást tette elérhetővé a Microsoft. A Windows 10 Anniversary Update hivatalosan augusztus másodikán jelenik meg, azaz a nagyon közeli jövőben elkészül a rendszer fogyasztókhoz eljutó, stabil kiadása.


(Nyitókép: Windows Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.