Hirdetés

Kevesen örülhetnek a Marshmallow-nak



|

Négy hónap alatt még mindig csak 1,2 százalékon áll az új Android.

Hirdetés

Immáron több mint az androidos készülékek 1 százalékán fut a rendszer legújabb kiadása, a Marshmallow.

Hirdetés

Egészen pontosan az eszközök 1,2 százalékán van Android 6.0. Ez nagy lépés az előző hónap 0,7 százalékához képest, de még mindig nagyon alacsony az érték, főleg, ha azt nézzük, hogy a rendszer már tavaly október óta a piacon van. 

Továbbra is a KitKat a legelterjedtebb a robotos világban, az eszközök 35,5 százalékán fut. A Lollipop 34,1 százaléknyi készüléken van rajta, a 2012-es Jelly Bean 23,9 százalékon. 

Sajnos azt kell mondani, nem meglepő, hogy négy hónap alatt még csak idáig jutott a Marshmallow. A gyártók általában szeretnek felkészülni a frissítésre, és úgy tűnik, fél évbe is beletelik, mire érdemben elkezdenek szállingózni az első csomagok. 

A Nexus készülékek tulajdonosai kifejezetten elégedettek a Marshmallow rendszerrel és a gyors frissítésekkel. Emiatt talán annyira nem is meglepő, hogy a Google állítólag teljesen saját készüléken gondolkozik.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.