Hirdetés

Key Launch 1.82



|

Programok és dokumentumok billentyűkkel való gyors indítását teszi lehetővé ez az ingyenes alkalmazás.

Hirdetés

Mindannyian tudjuk, hogy billentyűzet segítségével gyorsabban tudunk parancsokat végrehajtani, mint az egér használatával. Talán ez vezérelte a Key Launch készítőjét, amikor megalkotta programját, amely alkalmazások és állományok gyors elérését teszi lehetővé. Úgy működik, hogy elkezdjük gépelni az indítani kívánt program vagy dokumentum nevét, a Key Launch ablakában pedig megjelennek az ennek a feltételnek megfelelő elemek. Nemcsak a fentebb említett kezdőbetűk gépelésével szűkíthetjük a megjelenített listát, a programokat saját egyedi azonosítóval is elláthatjuk a gyorsabb indítás érdekében.


A program legjobb képessége, hogy az általa elindítható dolgok listáját nem nekünk kell feltöltenünk, hanem automatikusan használja a Start menü, a Dokumentumok és az Asztal elemeit. Természetesen adatbázisát mi is tudjuk bővíteni, olyan programok és dokumentumok elindítására is használható, amelyek más helyen találhatók meg.


Ablakának kinézete testre szabható, szabadon megváltoztathatjuk, hogy milyen színeket használjon, sőt akár egyedi háttérképpel is felruházhatjuk. Ha nincs gépeléskor nincs találat, akkor a hasonlóan hangzó (de nem pontosan ugyanazokat) az elemeket is képes kilistázni.

 

 

keylaunch_web.png

 


Különleges, egyedi program és dokumentumindítást valósít meg a Key Launch, amelyet ennek ellenére könnyű megszokni és használni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.