Hirdetés

Kiáltsa bárki világgá!



|

Megújult, egyszerűbb lett a Pinnacle Podcast Factory csomagja.

Hirdetés

Az Avid cég M-Audio márkaneve alatt megjelent termék egy mindent magában foglaló hardver-szoftver együttes, mely PC és Mac rendszereken egyaránt használható. Minőségi mikrofont és 24 bites mintavételezésű, 48 kilohertzes USB audio interfészt tartalmaz. A vas képességeit az Audacity szerkesztőszoftverrel használhatjuk ki, mellyel hangfelvételeket készíthetünk, zenét és effektusokat vághatunk hozzá. A Podifier alkalmazással fejezhetjük be a munkát, mely automatikusan elkészíti az RSS hírcsatornát, elvégzi az MP3 átkódolást és fel is tölti az anyagot a szerverre.



Az ingyenes, mégis kiválóan használható Audacity, illetve az egész csomag használatához új, 16 nyelvű írásos- és 6 nyelvű video-oktatóanyagot készített a gyártó. A havonta 20%-al növekvő podcast állományra alapozva fejlesztették ki a Podcast Factory-t, mellyel komplett és megtanulható megoldást kínál a kevésbé hozzáértő "audio-exhibicionisták" számára is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.