Hirdetés

Kihajítja új felhasználóit a The Old Reader



|

A csapat nem boldogul a rengeteg új fiók okozta terheléssel.

Hirdetés

A Google Reader bezárásának bejelentésekor, majd a tényleges lekapcsolásának idején óriási nyomás nehezedett az online hírolvasót üzemeltető és fejlesztő csapatokra, hiszen a felhasználók két brutális körben megrohanták a jónak tűnő alternatívákat. Szerencsére a legtöbb szolgáltatás bírta a strapát, azonban a sokak kedvencévé vált The Old Reader most visszavonulót fúj.


A háromfős ukrán fejlesztői csapat állítása szerint főállású munkájuk mellett egyszerűen nincs idejük a hihetetlen mennyiségű extra felhasználó okozta problémákkal vesződni, kevesen vannak a fejlesztéshez és üzemeltetéshez. A szolgáltatásba már nem lehet regisztrálni, a március 12. után fiókot nyitottaknak pedig el kell hagyniuk az olvasót, a feliratkozásaik kimentésére két hét áll a rendelkezésükre.


A szomorú elhatározásra azután jutott a csapat, hogy a múlt héten szinte végig nem volt elérhető a The Old Reader, köszönhetően a szervereikben használt háttértárak váratlan, továbbá egészen valószínűtlenül egyidejű meghibásodásának – óriási munkát jelentett az olvasó újbóli életre keltése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.