Hirdetés

Kihajítja üzenetküldőjét a Microsoft



|

A Windows 8.1-ben előtelepített lesz a Skype, az Üzenetek alkalmazás megy a levesbe.

Hirdetés

A Microsoft ősszel piacra kerülő, ám már szabadon tesztelhető új operációs rendszerét telepítettek számára feltűnhetett, hogy a modern felületű gyári alkalmazások közül eltűnt az Üzenetek, amely segítségével a Facebook chatet, továbbá a mára megboldogult Windows Live szolgáltatást lehetett elérni.


A The Verge információi szerint nem valamiféle bugról van szó, ugyanis a Windows 8.1 végleges változatában már előtelepített alkalmazás lesz a modern felületű Skype, az Üzeneteket pedig egyszerűen kihajítja a Microsoft.


Remélhetően a kérdéses időpontig a vállalat programozóinak sikerül integrálniuk a facebookos csevegést a Skype-ba, ugyanis az asztali verzióban már jó ideje elérhető funkciót a metrós programba valamiért még mindig nem sikerült implementálni - bár sokan jobban örülnének a fájlküldési lehetőségnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.