Hirdetés

Kilenc javítás és jobb grafika az új Chrome-ban



|

A grafikai elemek megjelenítését hardveres gyorsítás támogatja, de a régi gépek tulajdonosai is kaptak valamit.

Hirdetés

Szerdán jelent meg a Google nyílt forráskódú böngészőjének legújabb, 18-as változata. Javítottak a grafikai teljesítményen és emellett több hibát javítottak, köztök három komoly biztonsági rést is.

 

A grafika szebb lesz ezután a régebbi gépeken és kihasználja a hardver adta gyorsítási lehetőségeket – ha épp rendelkezésre áll ilyen az adott konfiguráción. Az új verzió már engedélyezi a GPU alapú gyorsítást a HTML5 Canvas2D-n belül, ami az újabb gépeken jobb teljesítményt eredményez majd. Egyúttal a WebGL-be beépítették a SwiftShader szoftveres rasztermotort, ezért GPU-val nem rendelkező gépeken is megjelenhetnek majd alapszintű 3D tartalmak, persze a teljesítmény ezeken nem lesz túl jó.

 

 

A nemrégiben folyt Pwnium versenyen beadott sérülékenységek javítása szerepel még a palettán. A további 8000 dollár díjazással megfejelt verseny résztvevői között egy PinkiePie becenevű tinédzser is szerepel, aki 3 súlyos, 5 közepesen és egy kevéssé súlyos hibát fedett fel, ezek már kijavításra kerültek a Chrome 18-ban. Bekerült a Flash Player 11.2 is a böngészőbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.