Hirdetés

Kínában már Windows 9-et reklámoznak



|

Egy diákoknak előfizetéses szoftver áruló cég érdekes ajánlattal rukkolt elő.

Hirdetés

A Neowin egyik kínai olvasója rendkívül érdekes tényállásra hívta fel a portál munkatársainak figyelmét, ugyanis a „Purcell School Pioneer” névre hallgató üzlet már Windows 9-cel kampányol. A vállalat kimondottan kínai diákoknak ajánl előfizetéses konstrukcióban szoftvereket, a legújabb akciójuk leírása szerint ha valaki most fizet elő Windows 8-ra, az ingyen frissíthet majd Windows 9-re.


A Purcell 12 hónapos ciklusokban adja a szoftvereket, a Windows 8 tőlük való „bérlése” éves szinten 248 jüanba, azaz nagyjából 9500 forintba kerül. Az ajánlat mögött nincs semmiféle piszkos trükk, ugyanis a vállalatnak személyre szabott szerződést sikerült kötnie a Microsofttal, ezért képesek ennyire olcsón adni az operációs rendszert.


A fenti akció fő problémája, hogy a hírek szerint idén ősszel csak a Windows 8 „Blue” frissítése fog megérkezni, a Windows 9 rá egy évvel kerülhet majd piacra, így 12 hónapos előfizetést efféle előnnyel reklámozni enyhén szólva is félrevezetőnek tűnik, bár szerencsére az ár ettől függetlenül rendben van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.