Hirdetés

Kipróbálható az Adobe CS5.5



|

Megjelent az Adobe Creative Suite legújabb verziója.

Hirdetés

A mai napon megjelent az Adobe Creative Suite termékcsalád legfrissebb, 5.5-ös verziója, így már az Adobe oldaláról letölthetőek a Design Premium, a Design Standard, a Web Premium, a Production Premium és a Master Collection programcsomagok próbaverziói.

 

 

 


Az Adobe CS5.5 nagyjából egy évvel a tavaly áprilisban piacra dobott 5-ös verzió után jelent meg. Érkezésével a tervezők és a fejlesztők a népszerű és egyre elterjedtebb okostelefonokat és táblagépeket is megcélozhatják. Ezen felül a HTML5, Flash tartalomkészítés, digitális közzététel és videoeszközök jelentős fejlődése, valamint a táblagépek kreatív munkafolyamatokba integrálását megindító új képességek jellemzik a megújuló termékcsaládot. A csomagok részletes bemutatását korábbi cikkünkben olvashatják.

A CS5.5 egyik érdekessége, hogy az a szoftvercsomagok és az abban található alkalmazások akár havidíjért cserébe is elérhetőek, azaz nem szükséges a legális használathoz megvásárolni, lehet bérelni is azokat. Habár az Adobe hazai oldalán nem olvashatóak még Magyarországra vonatkozó díjak, az Egyesült Államok díjtáblázata szerint az 1899 dolláros Design Premium csomag havonta 95 dollárért (jelenlegi árfolyamon számolva körülbelül 17.500 forintért), az 1299 dolláros Design Standard pedig 65 dollárért (12 ezer forintért) fizethető elő. Ha csak egy szoftverre van szükség, akkor a Photoshop egy példánya 35 dollárba (6500 forintba), az Illustrator 29 dollárba, a Dreamweaver 19 dollárba (5300 forint), a Premier Pro 39 dollárba (7000 ezer forint) kerül havonta. (Teljes lista az Adobe oldalán olvasható). Érdekes módon a jelek szerint azonban olvasóiknak csak 23 százaléka fizetne havidíjat a szoftverekért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.