Hirdetés

Kiszivárgott a Google Pixel Launchere



|

A kiadás előtti verzió már le is tölthető, de persze a működése nem stabil.

Hirdetés

Ha minden jól megy, a Google már október elején bemutatja az új okostelefonjait, amelyek a Nexus márkanevet nyugdíjazva már a Pixel szériát erősítik. 

Hirdetés

A hardver mellett a szoftverek között is akad, ami nevet vált. LlabTooFeR például megosztott néhány új képet a korábban Nexus Launcher nével ismert alkalmazásindítóról, amely immáron Pixel Launcher néven megy tovább. 

A szivárogtató a kép mellett a kiadás előtti verzió apk-ját is elérhetővé tette, vagyis a launchert bárki telepítheti az okostelefonjára. 

Egy ilyen verzió persze nem csak tele lehet hibákkal, de valószínűleg gyakran összeomlik majd, főleg, mivel nem tesztelték még mindenféle készüléken. 

A Pixel Launcher lecseréli a keresősávot egy ikonra és egy dátumra, az alkalmazásindító menüt pedig egy fölfelé húzható nyílra és menüre váltja le. 

Aki már most szeretne valami hasonlót használni, de stabil alapokon, annak érdemes lehet tennie egy próbát az Action Launcher 3-mal - az is átvette a Google újdonságait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.