Hirdetés

Kitakarítja az App Store-ból a régi appokat az Apple



|

Szeptember 7-tel kezdődően eltűnnek a régi és elavult appok az Apple alkalmazásboltjából.

Hirdetés

Több mint 8 éve már, hogy az Apple elindította az App Store-t, ez idő alatt pedig több mint 2 millió appot töltöttek fel rá a fejlesztők. Van, ami már nagyon elavult. 

Hirdetés

Az Apple ezért úgy döntött, hogy szeptember 7-tel kezdődően takarítani kezd, vagyis átnéz és eltávolít minden egyes régi appot, ami nem működik megfelelően vagy nem felel meg a jelenlegi irányelveknek - még akkor is, ha a feltöltéskor megfelelt. 

A fejlesztők az értesítések után 30 napot kapnak a problémák megoldására, utána az appok törölve lesznek. 

Az Apple a rossz és régi appok törlése mellett korlátozza a neveket is, maximum 50 karakterre. Így nem lehet majd visszaélni a keresési funkcióval sem. 

Aki azért aggódik, hogy a régi kedvencét nem éri majd el többé, az megnyugodhat: aki most használ egy appot, amit töröl az Apple, az utána is futtathatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.