Hirdetés

Kiüti a gondokat az iOS 9.3.1



|

Ha minden jól megy, az appok sem fagynak le többé.

Hirdetés

Az iOS 9.3-mal több apró kellemetlenség is adódott. Például a Safari, a Mail vagy éppen az Üzenetek appokban egy hivatkozásra kattintva nem a linkelt oldalra jutott a felhasználó, hanem az app összeomlott vagy lefagyott. 

Hirdetés

Ez a konkrét jelenség leginkább az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus készülékeket érintette, de előfordult korábbi almás okostelefonokon és táblagépeken is. 

Az Apple a helyzet megoldására kiadta az iOS 9.3.1-es frissítését, ami egy 35,3 MB-os csomag. Mivel az iPhone SE és a kicsi iPad Pro már iOS 9.3-mal érkezett, ezért azokra is elérhető az új verzió. 

Az ígéretek szerint a linkekkel kapcsolatos problémát megoldja a 9.3.1, de egyébként is ajánlatos a telepítése, főleg akkor, ha a 9.3 bármilyen rendellenességet okozott. 

A Beállításokban ellenőrizhető, hogy megérkezett-e az adott készülékre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.