Hirdetés

Kiüti a hirdetésblokkolókat a Google



|

A Chrome hirdetésblokkolói nem bírnak a YouTube reklámjaival.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Google a pénze nagy részét hirdetésekből keresi. Éppen ezért ha mindezt valami fenyegeti, akkor ellenlépést kell tegyen - ez most megtörtént a hirdetésblokkolókkal szemben. 

Hirdetés

Az AdBlock Plus és a többi reklámblokkoló immáron képtelen megakadályozni, hogy a YouTube-on a videók lejátszása előtt és közben reklámok jelenjenek meg. 

A hosszú hirdetések általában lehetővé teszik, hogy 5 másodperc után átugorjuk őket. A Google javításával a Chrome-ban erre már nincs lehetőség, ugyanis aki reklámblokkolót használ, annak ezt az opciót törölték.

Röviden, ha valaki hirdetésblokkolót használ a YouTube-on, akkor kénytelen a teljes reklámokat végignézni, még a videók előtt. 

Természetesen sokan kiborultak, amiért a kiegészítőjük pont nem a reklámot, hanem az átugrás gombot tünteti el. A megoldás a beépülő törlése vagy a YouTube-on a blokkolások feloldása lehet - azonban mindkét esetben értelmét veszti egy ilyen kiegészítő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.