Hirdetés

Kiüti az iPad Pro táblagépeket az iOS 9.3.2



|

A 9,7 hüvelykes modell tulajdonosai jobb, ha óvatosan bánnak a frissítéssel.

Hirdetés

Az Apple már kiadta az iOS 9.3.2-es frissítését, amely rengeteg hibajavítást tartalmaz. Sajnos gondokat is okoz, főként a 9,7 hüvelykes iPad Pro táblagépek tulajdonosainak. 

Hirdetés

A konkrét modell felhasználói közül többen azt vették észre, hogy a telepítés után röviddel az új iOS használhatatlanná tette a készüléküket. 

A tableten az Error 56 hibaüzenet jelenik meg, és arra kéri a felhasználót, hogy csatlakoztassa az eszközt az iTuneshoz. Az persze nem segít. 

Az Apple oldala szerint az 56-os hiba hardverrel kapcsolatos. Az útmutató alapján telepíteni kell a legfrissebb iTunest, ellenőrizni a végpontvédelmet, az USB-kábelt, a tabletet és a hálózatot. Ezután kétszer is meg kell próbálni visszaállítani az iPad Prót, ha pedig nem megy, akkor felkeresni az Apple-t. 

Sajnos jelenleg nincs gyors segítség a problémára, így valószínűleg meg kell várni, hogy az Apple új szoftverfrissítést tegyen közzé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.