Hirdetés

Komoly újítások az androidos Skype-ban



|

Mostantól még több mobilon fut a kliens, ráadásul hatékonyabban bánik az erőforrásokkal is.

Hirdetés

A Google Androidon futó Skype első változata még október elején vált elérhetővé, most pedig a fejlesztők előrukkoltak az 1.0.1-es verzióval. Nem csak egy hibajavító kiadásról van szó, ugyanis a program ezentúl támogatja a 320×240, és 240×400 pixeles kijelzővel felszerelt okostelefonokat is.

 

Skype for Android
Skype for Android

 


Hasznos újítások kerültek a motorháztető alá is, például a szoftver mostantól képes kezelni a mobilok hardveres vissza-gombját. A megnyomásakor az alkalmazás a háttérben tovább fut, azonban a kezelőfelületéért felelős folyamat bezáródik, ezzel memóriát, és akkus üzemidőt spórolva.


A fiókból való kijelentkezéssel bezáródik a komplett alkalmazás, gyorsítottak a partnerlista betöltésén, és sikerült csökkenteni a program méretét is. A Skype for Android 1.0.1 már letölthető az Android Marketről, természetesen ingyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.