Hirdetés

Körkapcsolás a konyhából - Google+ Hangouts On Air Magyarországon



|

A mai napon a Google hazánkban is elérhetővé tette a Google + “Közvetített Hangouts” (Hangouts On Air) szolgáltatását. Ezzel a funkcióval mostantól országunk fiai és lányai az egész világ számára közvetíthetik az online beszélgetéseiket.

Hirdetés

A Google+ közösségi oldalon elérhető csoportos video chat szolgáltatást, a Hangouts-t mostanáig az egymástól távol élő barátok, kisebb közösségek használták, hogy videozva egy helyen vitathassák meg ügyes bajos dolgaikat. A hazánkban most startoló Hangouts “On Air”-t a még fel nem fedezett énekesektől a popsztárokig, a háziasszonyoktól a mesterszakácsokig mindenki használhatja már, hogy könnyebben találhassák meg közönségüket.

 

 

Mától hazánk bármelyik lakója, bárhonnan nyilvánosan közvetítheti a hangouts ”műsorait”, melyet nemcsak az országban, de azon kívül is nyomon lehet követni. Mindehhez egy számítógépre és egy Google fiókra van szükség.    

 

 

Amennyiben a felhasználók érik magukban a bátorságot, a kincset, a tehetséget, amit meg kell osztaniuk a világgal pár lépésen keresztül megtehetik. A funkciók az alábbiak:

 

Nyilvános sugárzás. A Hangouts On Air élőben közvetíti a beszélgetést a kezdeményező Google+ oldaláról, YouTube csatornájáról, vagy a saját weboldaláról.

Nézőszám mérése. A Hangout alatt nyomon követhető, hogy hányan nézik élőben az adást.

Felvétel és megosztás. Amint vége a Hangout-nak, a felvétel felkerül a kezdeményező YouTube csatornájára. Így a Hangout nem vész el, egyszerűen megosztható a felvételed.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.