Hirdetés

Korlátlan felhő-tárhelyet ad a Bitcasa



|

Az ingyenes regisztráció után 10 gigabájtot ad a Bitcasa, az előfizetők tárhelye korlátlan.

Hirdetés

A Bitcasa névre keresztelt online tárhely-szolgáltató úgy írta le a bétából előlépett termékét, mint egy külső merevlemezt a felhőben, amely sosem fogy ki a helyből. Azért, hogy a cég megünnepelje a mostani startot, némi kedvezménnyel várja az új felhasználóit. 

Aki a Bitcasa mellett dönt, az 69 dollárért egy évig használhatja a szolgáltatást, amely korlátlan tárhelyet biztosít. Az akciónak márciusban lesz vége, akkor már 99 dollárt kell fizetni, azonban a kapacitás akkor is korlátlan marad. Azok, akik csak kevesebb időre köteleznék el magukat a tárhellyel szemben, havi 10 dollárért fizethetnek elő.

Bár a Bitcasa úgy hirdeti magát, hogy alternatíva a külső merevlemezekkel szemben, azért nem árt kipróbálni az előfizetés előtt. A szolgáltató 10 gigabájt tárhelyet ad minden ingyenes fiókhoz, így ez nem lehet probléma. A Bitcasa minden fontosabb platformon elérhető, így Windows, Mac, Android és iOS rendszereken is használható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.