Hirdetés

Korlátlan tárhely a PC World előfizetőinek



|

Te mit mentenél rá? Fotókat, filmeket, vagy az egész internetet? És ez még csak egy azon ajándékok közül, amelyeket most az előfizetés mellé adunk.

Hirdetés

Idén is egy különleges akcióval kedveskedünk új és meglévő előfizetőiknek. Meglehetősen izgatottak vagyunk, hiszen magazinunk történetének a legértékesebb, exkluzív szoftvercsomagjával ajándékozzunk meg azokat, akik 2014. december 30-ig előfizetnek kiadónknál a PC Worldre. Ez nem túlzás, hiszen régi vágyunk volt, hogy Office irodai programcsomagot és hatalmas (indulásként 1 TB, majd 2015. első negyedévétől korlátlan) méretű online tárhelyet adjunk az exkluzív szoftvercsomag mellett, amely célkitűzés az idei évben megvalósult. Mondhatni egy új szintre léptünk. A csomag értéke több mint 90 ezer forint, amelyhez most 71 059 forinttal kedvezőbb áron, mindössze 19 980 forintért hozzájuthatsz.

 



Te mit másolnál fel a méretes online tárhelyre? A teljes filmgyűjteményedet, a dokumentumaidat, netán az internetet ínséges időkre? Mindegyik opció lehetséges, hiszen tényleg korlátlanok a lehetőségek, csupán a OneDrive 10 GB-os feltöltési korlátjára kell figyelned, amely ingyen jár az éves PC World előfizetésed időtartamáig. Ezen felül egy évig ingyen használhatod a legújabb Word, Excel, Outlook és például OneNote programokat, valamint a Panda végpontvédelmét, míg a Zoner professzionális képszerkesztőjét, az IOBit driver-karbantartóját, vagy például az EaseUS Android backup programját korlátlan ideig használhatod mindössze 19 980 forintért cserébe.

 



Ha ez nem lenne elég, akkor a 22 980 forintos prémium csomagajánlatai közül is választhatsz, sőt, akár egy kinectes Xbox One ajándékcsomagot is nyerhetsz három játékkal (Forza Horizon 2, Kinect Sports Rivals, Project Spark).

Bővebb információ: pcworld.hu/elofizetes

 

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.