Hirdetés

Közel kétezer WP 7-es program érhető el



|

Meglehetősen gyorsan bővül az operációs rendszerre letölthető alkalmazások száma.

Hirdetés

A Microsoft Windows Phone 7-es blogján tegnap bejelentették, hogy immáron közel 2000 program érhető el az operációs rendszerre, a regisztrált fejlesztők száma pedig 13 ezer felett tanyázik. Mindez remek hír a platform iránt érdeklődőknek, hiszen az európai start csupán néhány hete volt, az USA-ban pedig tegnap váltak elérhetővé az első WP 7-et futtató mobilok.

 

Google Search for Windows Phone 7
Google Search for Windows Phone 7


Google Search Windows Phone 7-re

 


Persze nem árt hozzátenni, hogy már szinte a rendszer bejelentése óta lehetőség van fejleszteni rá, de eddig a döntő többség csupán emulátorban tesztelhette a programját, ami nem feltétlenül tükrözi a valós körülményeket. Sajnos a fizetős és ingyenes szoftverek arányáról nem kaptunk tájékoztatást, de a mindennapok során hasznosnak mondható alkalmazások többségéért nem kell senkinek sem a zsebébe nyúlnia.


Ezek közé tartozik például a Google frissen a kínálatba került kereső-kliense is, amely Magyarországon biztosan nagy népszerűségnek fog örvendeni. Az első verzió szerencsére nem csak egy keresőmezőből áll: a telefon GPS-ének köszönhetően használhatóak vele a helyfüggő szolgáltatások, továbbá már gépelés közben is megpróbál keresési javaslatokat adni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.