Hirdetés

Közeleg a Vivaldi böngésző stabil kiadása



|

Tölthető a harmadik béta, de hamarosan itt a végleges verzió is.

Hirdetés

Megérkezett és letölthető a Vivaldi böngésző harmadik és egyben utolsó bétája. Közeleg az 1.0, vagyis a végleges kiadás. 

Hirdetés

A harmadik béta tele van olyan funkciókkal, amelyeket a felhasználók hasznosítani tudnak. A Chromium-alapú böngésző várhatóan idén tavasszal éri el a végleges állapotát. 

Addig is érdemes egy próbát tenni a mostani bétával annak, aki valami mást szeretne, mint a Chrome vagy a Firefox. 

A harmadik bétában többek között lehet külön-külön zoomolni a lapokon, illetve a munkameneteket menteni és betölteni - a lapok hibernálhatóak is. 

Az előző bétához képest a legnagyobb változást az jelenti, hogy sokat nőtt a böngésző stabilitása és teljesítménye, valamint a kezelőfelülete is szebb lett. Új beállítások és funkciók is gazdagították a szoftvert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.