Hirdetés

Közeleg az Opera 11, kiegészítőkkel



|

A böngészőprogram új verziójába már a sokat hiányolt, szabadon választható kiegészítők is belekerülnek.

Hirdetés

Az internetes böngészőalkalmazások körében van egy szolgáltatás, amely különösen fontos a felhasználók számára: ez pedig az, hogy különféle kiegészítők telepíthetőek a szoftverhez. Az Opera mindeddig hiányolta a kiegészítők telepítési lehetőségét.

 

Az új verzióba azonban már belekerül ez a lehetőség: a kiegészítők a W3C Widget specifikációkra épülnek majd, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy plusz funkciókkal vértezzék fel böngészőjüket (legyen szó előzmények törlésére használt minialkalmazásról, képlopóról, vagy bármi másról).

 

A kiegészítők telepítése várhatóan csupán annyiból áll majd, hogy a választott fájlokat áthúzzuk az Opera ablakába. Az Opera 11 nem mellesleg a 10.70-es verzión alapszik majd, és várhatóan a következő napokban megindul az alfa, publikus tesztelési fázis.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.