Hirdetés

Kritikus hiba miatt hívta vissza a legutóbbi driverét az NVIDIA



|

Ajánlott egy régebbi verzió vagy az új béta tiszta telepítése.

Hirdetés

Az NVIDIA kénytelen volt visszahívni a nemrég megjelent GeForce 364.47 WHQL driverét, amelynek a telepítőjében egy kritikus hiba is helyet kapott. 

Hirdetés

Emiatt a Windows összeomlott. Nem meglepő, hogy a GeForce Forumsot elárasztották a panaszok és a hibajelentések. 

A gond az volt, hogy az új driverrel a Windows minden egyes alkalommal összeomlott, amikor a gép alvó állapotból felébredt. Az NVIDIA hivatalos tájékoztatása szerint képesek voltak reprodukálni a jelenséget, és már dolgoznak a megoldáson. 

Addig is persze visszahívták a problémás meghajtóprogramot. Azt javasolják minden érintettnek, hogy végezzen tiszta telepítést egy korábbi WHQL csomaggal (például a 362.00-val) vagy az új bétával, a 364.51 Betával. Ez utóbbi újdonságaiban azonos a visszahívott kiadással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.