Hirdetés

Kritikus hibát javítottak az Internet Explorerben



|

Azonnal telepítendő a súlyos sérülékenységet foltozó javítás.

Hirdetés

Az elmúlt 24 órában a Microsoft két nagy meglepetéssel is szolgált. Egyrészt a Windows 10 előzetes tesztelőinek fast ringben lévő tábora már telepítheti az operációs rendszer build 10525 jelzésű kiadását, másrészt pedig mindenki más az Internet Explorer legújabb soron kívüli javítását.

Hirdetés


A váratlanul kiadott foltozás az Internet Explorer összes támogatott verzióját érinti. A böngészőben felfedezett sérülékenység távoli kódfuttatásra ad lehetőséget, a kihasználáshoz a hackereknek csak a támadó kódot tartalmazó weblap Internet Explorerrel való megnyitására kell rávenniük a netezőket.


A Windows Update-en elérhetővé tett patchet érdemes mihamarabb telepíteni, hiszen az Internet Explorer komponenseit más a számítógépen futó alkalmazások is elérhetik.


(Forrás: Krebs on Security | Nyitókép: Javler Aroche)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.