Hirdetés

Kupolaváros: újabb magyar játék a Kickstarteren



|

Nemere István regénye alapján készül az Overon első játéka.

Hirdetés

A sci-fi és videojátékok iránt érdeklődők nagy örömére újabb ígéretes magyar projekt tűnt fel a Kickstarteren. A budapesti székhelyű Overon Station 2016. június 12-ig szeretne 80 ezer fontot összekalapozni a Nemere István regényén alapuló Kupolaváros (Dome City) című játékának elkészítéséhez. Ha minden jól megy, akkor az egyjátékos kampány 2017 őszén, míg a többjátékos mód 2017 telén válhat elérhetővé.

Hirdetés


A Kupolaváros Unreal 4 motorral készül, első körben számítógépekre, utána pedig PlayStation 4 és Xbox One konzolokra is megjelenhet. A Steam Greenlighton is támogatható egy szavazattal játék, ugyanitt a projekt részletes magyar nyelvű leírása is elolvasható.


(Forrás: iPon, Kickstarter, Steam Grenlight)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.