Hirdetés

Lassan tesztelhetővé válhatnak az Edge bővítményei



|

A Microsoft véletlenül élesített egy információs weblapot.

Hirdetés

A Windows 10 nagyobbacska őszi frissítésével (build 10586) a Microsoft Edge böngésző is számos fejlesztést kapott. Itt nem csak a motorháztető alatt konkrétan elérhetővé vált új technológiákról van szó, ugyanis benyomásaink alapján észrevehetően nőtt a böngésző sebessége, már nem áll le gondolkodni az új fülek nyitogatásánál.

Hirdetés


Ettől függetlenül egyelőre esélye sincs érdemben megszorongatni a Chrome-ot és Firefoxot, hiszen nem lehetséges beépülőkkel bővíteni a tudását. A Microsoft eddig semmit sem árult el a beépülők érkezésének várható idejéről, csupán annyit lehetett biztosra venni, hogy a jövő nyár végére tervezett következő nagy Windows 10 frissítéssel (Redstone) együtt mutatkozhat majd be az esszenciális funkcionalitás.


A Twitter WalkingCat néven futó felhasználója nemrég véletlenül belebotlott egy a Microsoft által véletlenül élesített (hírünk írásának idejére már törölt) információs weblapba, amely alapján a Windows Insiderek már a közeljövőben képesek lesznek tesztelni az Edge böngésző bővítményeit. A lap tanúsága szerint azt még a Microsoft sem tudja, hogy az operációs rendszer melyik előzetes buildjétől kezdve lesz elérhető a lehetőség.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.