Hirdetés

Láthatatlan emberekről szól a Samsung VR sorozata



|

Hat részes minisorozattal kedveskedik a Samsung a Gear VR tulajdonosoknak.

Hirdetés

Természetesen sok idő kell még ahhoz, hogy a virtuális valóságban rejlő minden lehetőséget kiaknázza a szórakoztatóipar. Az egyszerűbb játékok és VR-filmek helyett a felhasználók inkább exkluzív, speciális tartalmakra vágynak, az egyik első lépést pedig a Samsung tette meg ezen a téren.

Hirdetés

A dél-koreai cég ezen az a hétvégén indította útjára kifejezetten a Gear VR eszközre szabott minisorozatát. Az Invisible címen futó alkotás egy ultragazdag, ám a világtól elzárkózott életet élő családról szól, akiknek persze mindenhova elé a kezük. A família azért is különleges, mert képesek láthatatlanná válni - Doug Liman, A holnap határa, a Bourne-filmek és a Mr. & Mrs. Smith rendezőjének neve jelenti a garanciát arra, hogy nem egy unalmas, klisékkel telezsúfolt történet vár ránk.

Az egyébként nem túl hosszú, epizódonként tíz percnél is rövidebb sorozatot a SamsungVR weboldalának megfelelő csatornáján bárki ingyen megtekintheti. Jelenleg a trailer mellett öt teljes rész érhető el, a maximális élvezethez nyilván nem árt egy megfelelő VR eszközzel rendelkezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.