Hirdetés

Látványos eszköztárak: StandaloneStack 2



|

A Windows 7 új Tálcája már önmagában is számos újdonságot rejt, sokkal kezelhetőbbé téve a futó programokat – már amennyiben képesek vagyunk hozzászokni és nem kapunk tőle lábrázást az első perctől kezdve. Akinek tetszik az ötlet, az XP és Vista alatt is kipróbálhat egy, a Windows 7 eszköztáraihoz hasonló újdonságot.

Hirdetés

Ehhez ismerkedjünk meg a StandaloneStack 2 nevű ingyenes szoftverrel, amely lehetővé teszi, hogy egy általunk kiválasztott mappára mutató speciális parancsikont helyezzünk el a Tálcán, majd arra kattintva egy megnyíló fura faszerkezetben vagy akár buborékban böngésszük annak tartalmát, anélkül, hogy az Intézőt elő kéne vennünk.

 

 

top_standalone.jpg

 

 

A program egy ZIP fájlban érkezik, csak ki kell csomagolni valahova, elindítani és létrehozni az úgynevezett stacket és azok parancsikonját a kívánt mappákból. Elég látványos módszer a gyakran használt mappáink tartalmának gyors eléréséhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.