Hirdetés

Látványos újdonságok a Firefox 42 bétájában



|

Hangindikátor a böngészőfüleken, hatékonyabb privát böngészés.

Hirdetés

A Firefox 41 szerdai kiadása után tesztelhetővé vált a következő főverzió béta változata. A tervek szerint másfél hónap múlva a stabil kiadási csatornába kerülő szoftver meglepő mennyiségű látható és érdemi funkcionalitást kapott.

Hirdetés


A talán legfontosabb friss funkció, hogy privát böngészési módba lépve a program bekapcsolja a követésvédelmet. Az aktív védelmi vonal a reklámblokkolókhoz hasonlóan megpróbálja letiltani azokat a weblapokba beágyazott scripteket, amelyekkel a hirdetőcégek a netezők mozgását próbálják követni. A másik érdekes újítás, hogy a Chrome-hoz hasonlóan mostantól a böngészőfüleken egy kis ikon jelzi hangot kiadó weblapokat.


A Firefox 42 további említésre méltó újításai: javult a jelszókezelő mezőfelismerési hatékonysága, Windows alatt importálhatóak a jelszavak az Internet Explorer és Chrome böngészőkből, átláthatóbban kezelhetőek a weblapok biztonsággal és magánszférával kapcsolatos beállításai, IPV6-támogatást kapott a WebRTC modul. A teljes változtatási lista itt tekinthető meg.


(Forrás: Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.