Hirdetés

Legalább a Cyberlink örül a Windows 8-nak



|

Az már más kérdés, hogy a felhasználók mennyire fognak az OEM gépekre előtelepített szoftvereiknek.

Hirdetés

Ugyan a redmondiak október végén piacra kerülő operációs rendszere általánosságban véve eddig nem igazán nyűgözte le a vállalati szférát, ám a médialejátszó szoftvereiről elhíresült Cyberlink ettől függetlenül nagyon meg van elégedve a Windows 8-cal, hiszen az gyárilag nem képes lejátszani a DVD videókat.


A vállalat vezérigazgatója nemrég egy befektetői konferenciahíváson elmondta, hogy számos komoly OEM számítógépgyártó kereste meg őket emiatt, állítólag a kérdéses ügyfelek ráadásul rögtön három terméket is licenceltek tőlük, ezen üzletből a Cyberlink valószínűleg nagyon komoly extra profitra fog szert tenni az elkövetkező években.


Ettől függetlenül remek kérdés, hogy egyáltalán mennyi értelme van előtelepíteni a szóban forgó szoftvereket, hiszen a vásárlók jókora része valószínűleg rendkívül ritkán fogja használni ezeket, ők pedig bármikor letölthetnek a célra egy ingyenes szoftvert is. A többieknek csak plusz kiadást, továbbá három teljesen szükségtelenül előtelepített alkalmazást jelent a cyberlinkes üzlet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.