Hirdetés

Lehallgatható a Skype



|

Bemutatták a Skype felügyeletét és tartalombiztonsági védelmét ellátó eszközt.

Hirdetés

A Skype mind az egyéni, mind a vállalati felhasználók körében nagyon népszerű alkalmazás. A szoftver azonban egyre több fenyegetettséggel párosul, ugyanis mind több olyan támadási formára derül fény, amelyek az azonnali üzenetküldőkben rejlő lehetőségeket igyekeznek kihasználni. A felhasználók megtévesztésén alapuló károkozások különösen gyakoriak. Ezek során a felhasználó egy üzenetet kap, amelyben egy kártékony weboldalra mutató hivatkozás is megtalálható. Amennyiben erre kattint, akkor azonnal megfertőződhet a számítógépe. Az is előfordulhat, hogy a támadók megszerzik a vírusos PC-ken található címlistákat, és azokra is továbbítják a rosszindulatú üzeneteiket. Ennek hatására az áldozatul esett felhasználó ismerősei sem maradnak ki a támadásból.

 

A Skype problémái vállalati környezetben>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.