Hirdetés

Lejtőre került a Super Mario Run



|

A jelek szerint rohamtempóban csökken az aktuális szenzáció népszerűsége.

Hirdetés

Az Apple iOS rendszerén december 15-én debütált a Super Mario Run, amely hamar a legsikeresebb és a legfelkapottabb alkalmazás lett Amerikában és számos más országban. A jelek szerint azonban a népszerűsége gyorsan csökken

Hirdetés

A jelenség hátterében többek között a Super Mario Run ára áll. Bár a játék ingyenesen tölthető le, és egy darabig ingyen is lehet játszani, az összes pályát csak 9,99 dollárért cserébe lehet kipróbálni. 

Mivel ingyenes, ezért a toplistát 68 országban még vezeti, bár korábban ilyen téren is 138 országban volt rekorder. 

Egyesek szerint alacsonyabb árazással nagyobb siker lenne a játék, amelyet a letöltők mindössze 1-2 százaléka hajlandó megvásárolni teljes egészében. Amennyiben az árat 2 dollárra csökkentenék, ez az arány 10 százalékra is emelkedhetne. Ez azt jelentené, hogy az e havi 30 millió dolláros árbevétel 50 millióra emelkedne. 

A Nintendo eddigi jelzései alapján nem valószínű, hogy csökkenne a Super Mario Run ára, amely egyelőre kizárólag iOS-en érhető el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.