Hirdetés

Lesz iMovie, és a Garage Band az iPadre



|

A tegnapi sajtóeseményen mindkét szoftver bemutatásra került.

Hirdetés

Közvetlenül az iPad 2 bejelentése után az Apple munkatársai tartottak némi vonatkozó szoftveres demonstrációt is, hivatalossá volt az iMovie videovágó, és a Garage Band zeneszerkesztő iOS-es verziója. Mindkét szoftver március 11-től kezdve lesz megvásárolható, darabjáért 5 dollárt kér a cég.

 

iMovie (iPad)
iMovie (iPad)

 


Az iPad mellett még iPhone 4-re, és a negyedik generációs iPod Touch-ra is elérhetővé váló iMovie egy remek alapszintű videoszerkesztő: mozgóképeket és fotókat lehet vele összefűzni és vágni, de persze átmeneteket is lehet illeszteni a vizuális egységek közé. A hangsáv egyszerűen variálható, az eredeti audió szerkeszthető és lecserélhető, de persze kommentárok felvételére is lehetőség nyílik.

 

Garage Band (iPad)
Garage Band (iPad)

 


A Garage Band már csak iPadra lesz elérhető, a vele létrehozott projektek kompatibilisek lesznek a szoftver Mac-es verziójával. Az alkalmazás elsősorban szintetizátor, számos népszerű hangszeren lehet „játszani" a segítségével. A rögzített hangokat maximum 8 sávon lehet rendezni, az elkészült mű kiexportálására pedig AAC formátumban nyílik lehetőség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.