Hirdetés

Leszámol a régi rendszerekkel a WhatsApp



|

Többek között az összes BlackBerry rendszertől búcsúzik az üzenetküldő.

Hirdetés

Aki még kitart a BlackBerry rendszer mellett, annak örökre el kell búcsúznia a WhatsApp üzenetküldőtől. Az app szakít az összes BlackBerry operációs rendszerrel, még a BB10-zel is az év végéig. 

Hirdetés

Az üzenetküldő emellett leszámol az olyan platformokkal is, mint a Nokia S40, a Nokia Symbian S60, az Android 2.1, az Android 2.2 és a Windows Phone 7.1. 2016 végétől egyik sem támogatott. 

A WhatsApp nemrég ünnepelte a hetedik születésnapját. Amikor a piacra került, akkor még az okostelefonok 70 százalékán BlackBerry vagy Symbian rendszer futott. 

Mivel mára az Android, az iOS és a Windows Phone a mobileszközök 99,5 százalékát jelentik, ezért érthető okokból a WhatsApp a következő hét évben kizárólag a széles körben használt platformokra koncentrál. 

Aki valamelyik régi rendszert használja, de nem szeretne megválni az üzenetküldőtől, annak a fejlesztők azt javasolják, frissítsen. 

Várhatóan a jövőben sok fejlesztő követi majd ezt az utat, és állítja le a régebbi Android rendszerek támogatását is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.