Hirdetés

Leszámol az SMS-támogatással a Google üzenetküldője



|

A Hangouts az Android rendszereken május 22. után nem küld és fogad többé SMS-t.

Hirdetés

A Google az elmúlt hosszú évek során sosem tudott igazán nagyot alkotni az üzenetküldők világában, ráadásul igen gyakran vágta a kukába azt, amiről egy idő után azt hittük volna, hogy sokáig épít majd rá. A legutóbbi nagy áldozat a Hangouts volt, amely rengeteg átalakításon esett át - talán már nem is olyan meglepő a mostani. 

Hirdetés

A Google ezúttal a Hangouts egyik alapfunkcióját távolítja el, amitől többfunkciósnak tekinthető. Ezentúl nem lesz képes SMS-t küldeni és fogadni Androidon. 

A Google március 27-tel kezdődően üzenetben figyelmezteti a Hangouts felhasználóit a módosításra, május 22-től pedig véglegesen is megszünteti az SMS-támogatást. 

Március 27-től a Hangouts használóit Androidon arra kéri majd az app, hogy válasszanak más alapértelmezett SMS-alkalmazást. Ha nincs ilyen a készülékre telepítve, akkor a Google Play Áruházba irányítja a felhasználót a Hangouts. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.