Hirdetés

Letiltható lesz a driverfrissítés a Windows 10-ben?



|

A múlt héten kiszivárgott buildben már megtalálható az opció.

Hirdetés

A legutóbbi publikus Windows 10 Creators Update előzetes szinte napra pontosan egy hónapja érkezett meg a tesztelőkhöz. A rá következő héten a Microsoft még szeretett volna kiadni egyet, azonban problémákkal küszködött, utána pedig leállt a munka az ünnepek miatt a vállalatnál. A múlt héten technikai okokból megint csak elmaradt a Windows Insiderek új builddel való ellátása, talán ezen a héten végre sikerül majd kiadni egy friss változatot.


Hirdetés


A múlt heti build 15002 ettől független kiszivárgott az internetre, első pillantásra nem sokban különbözik az előzőleg megszellőztetett build 14997-től. Ettől függetlenül az MSPowerusernek sikerült találnia egy sokak számára hasznos új funkciót: a Windows Update különleges beállításainál teljesen kikapcsolhatóvá vált, hogy az operációs rendszer driverfrissítéseket töltsön le és telepítsen a számítógépre.



A témánál tartva nemrég bekerült frissítések telepítésének felfüggesztése is a Gépházba, ezt bekapcsolva a rendszer 35 napig nem installálja az elérhetővé vált patcheket. Ez nem vonatkozik a Windows Defender definíciós fájljaira, továbbá néhány egyéb (nem részletezett típusú) frissítésre.


Frissítés: percekkel hírünk megírása után elérhetővé vált a Windows 10 Insider Preview build 15002 a fast ringen lévő tesztelők számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.