Hirdetés

Letölthető a ColdFusion 8 Beta



|

Az Adobe betör a nagy webes fejlesztőrendszerek piacára.

Hirdetés

Az Adobe kiadta a ColdFusion 8 szoftver nyilvános bétáját. A dinamikus weboldalakat és internetes alkalmazásokat készítő fejlesztők számára tervezett ColdFusion 8 sokoldalú és megkapó alkalmazások tervezését kínálja. A ColdFusion 8 nyilvános béta egy teljes funkcionalitású próbaváltozat, így a fejlesztők internetes alkalmazások készítésénél azonnal nagyobb hatékonyságot és könnyebbséget tapasztalhatnak.

 

Az Adobe Flex technológiára és Ajax alapú komponensekre építő ColdFusion 8 lehetővé teszi, hogy a bonyolult környezeteket interaktív felületekbe helyezve a fejlesztők sokoldalú, megkapó alkalmazásokat tervezzenek és terjesszenek. A fejlett Eclipse alapú varázslók és hibakeresés segítségével a fejlesztők az előző verziókhoz képest könnyebben tudják az alkalmazásokat elkészíteni, a problémákat pedig megtalálni és kijavítani. A ColdFusion 8 Server Monitor segítségével a fejlesztők gyorsan behatárolhatják a szűk keresztmetszeteket, így a szerver teljesítményét jobban behangolhatják.

 

A ColdFusion 8 a platformok és a rendszerek széles körébe illeszkedik. Ezzel a kibővült támogatással – amibe beletartozik a .NET-kód összeállítás integráció, a Microsoft Windows Vista és az új J2EE szerverek, például a JBoss támogatása is – a ColdFusion még a legnagyobb vállalatoknál is fokozott rugalmasságot, együttműködő-képességet és méretezhetőséget biztosít a különböző alkalmazások számára. A ColdFusion 8 a ColdFusion MX 7-hez és a termék korábbi verzióihoz képest jelentős teljesítménynövekedést biztosít. Az új alkalmazások emellett a nyomtatható, hordozható intelligens információrögzítés érdekében együttműködnek az Adobe PDF dokumentumokkal és űrlapokkal.

 

*

 

A MAX 2006 óta a fejlesztők minden eddiginél nagyobb várakozással vannak a ColdFusion 8 iránt” - mondja David Mendels, az Adobe Systems nagyvállalati és fejlesztői megoldásainak első alelnöke. „Adobe márkanév alatt ez lesz a ColdFusion első kiadása, mostantól pedig a fejlesztők zökkenőmentesen integrálhatják ColdFusion alkalmazásaikat más Adobe technológiákba, mint amilyen például a Flex, az Apollo, a LiveCycle, vagy akár a PDF, hogy támogassák a webes kapcsolódások alakulását.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.