Hirdetés

Letölthető a Firefox 4 RC



|

12 béta után a kiadásra jelölt változata is megérkezett a Firefox 4.0-nak. A Safari is frissült.

Hirdetés

Az korábbi tervhez képest közel két hetet csúszott a Firefox 4.0 kiadásra jelölt változatának megjelenése, azonban az RC verzió 12 béta után végül megérkezett, és letölthető. A böngésző új verziója összesen 79 nyelven, köztük magyarul is elérhető, Windows, Mac OS és Linux operációs rendszerekre.

 

Az RC-ben a legutolsó bétához képest számos stabilitási gondot javítottak, gyorsabb és stabilabb lett a böngésző, és a kompatibilitási hibákat is orvosolták. Minimális mértékben ugyan, de változott a felhasználói felület, illetve megújult a Firefox Sync és a JägerMonkey JavaScript engine is. Szintén fejlődött a WebGL- és a WebM-támogatás, megújult a kiegészítők kezelőablaka és a kezdőlap kialakítása is.

 

 

Bár a Mozilla még idén szeretné kiadni a Firefox 5, 6 és 7 főverziókat, egyelőre nem tudni, hogy a 4.0 végleges változata mikor kerülhet a felhasználók kezébe. Az RC érkezése mindenesetre biztató jel, így remélhetőleg még az első negyedévben debütál a végleges Firefox 4.0 A Firefox 4.0 RC változata letölthető innen.

 

Ezzel egy időben frissült az Apple böngészője is, a Safari legfrissebb verziószáma 5.0.4 lett. Leginkább biztonsági hibák javítására koncentráltak a fejlesztők, azonban néhány egyéb problémát, például a HTML5 videók megakadását is javították. A legfrissebb Safari innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.