Hirdetés

Letölthető a Photoshop CS3 béta



|

Az Adobe mától teszi elérhetővé a Photoshop CS3 bétáváltozatát oldalán.

Hirdetés

Az Adobe mától teszi elérhetővé a Photoshop CS3 bétáját, ami erről az oldalról lesz letölthető. A népszerű képszerkesztő szoftver új változata Mac OS X, Windows XP és Windows Vista rendszereken fut. Az Adobe tervei szerint a program végleges verziója 2007-ben kerül a boltokba.


Persze a CS3 béta elérhetővé tétele nem jószolgálati gesztus a vállalat részéről: az érdeklődő felhasználóknak élő Adobe Photoshop CS2, Adobe Creative Suite 2, Adobe Creative Suite Production Studio, Adobe Design Bundle, Adobe Web Bundle vagy Adobe Video Bundle szériaszámmal kell rendelkezniük, hogy a szoftvert kipróbálhassák. Ennek hiányában mindössze két nap áll rendelkezésünkre, hogy megvizsgáljuk az újdonságokat, a próbaverzió érvényessége 48 óra után lejár - a kulccsal rendelkező felhasználók viszont a CS3 megjelenéséig használhatják a telepített béta verziót.

 

A folytatáshoz kattintson ide (Computerworld Online)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.