Hirdetés

Letölthető a Windows 10 telepítőkészlete



|

A türelmetlenek pedig az ingyenes frissítést is kierőszakolhatják.

Hirdetés

A mai nap újabb mérföldkő a Microsoft számára, ugyanis megkezdődött a Windows 10 forgalmazása. A Windows 7 és 8.x rendszerekkel rendelkezők az elkövetkező 12 hónapban ingyen frissíthetnek rá, a beszámolók alapján a frissítésre korábban már előregisztráltak egy részénél már meg is kezdődött az operációs rendszer letöltése és telepítése.

Hirdetés


Az elmúlt napokban összeszedtük, hogy miért érdemes, továbbá miért nem érdemes váltani rá, bizonytalanság esetén érdemes elolvasni az írásokat. Az operációs rendszer a mai naptól tisztán is telepíthető, már amennyiben rendelkezünk hozzá egy licenckulccsal. Az ehhez szükséges alkalmazás innen tölthető le.


A belinkelt szoftver érdekessége, hogy nem csak a szokásos ISO-telepítőkészletet tudjuk letölteni, majd kihelyezni vele pendrive-ra vagy DVD-re, de külső adathordozót nem igénylő frissítőprogramként is használható. Ennek köszönhetően kierőszakolható vele a Windows 10 telepítése, amennyiben a Microsoft csak valamikor később szeretné megadni a számítógépünk számára az engedélyt a Windows 10-re való frissítésre.


Újból kiemelnénk: ha Windows 7 / 8.x rendszerekről állnánk át az ingyenes frissítési ajánlattal élve, de még nincs Windows 10 licenckulcsunk, akkor a frissítési lehetőséget kell választani az alkalmazásban! A jövőben tisztán is tudjuk majd telepíteni a Windows 10-et, de az első alkalommal muszáj a közvetlen frissítést használni.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.