Hirdetés

Letölthető a Windows Defender!



|

Windows XP-re is megjelent a Microsoft ingyenes spyware-keresője. A Microsoft korábbi programja megújult és végleges formában került kiadásra.

Hirdetés

A Windows Vista beépített kémprogramkeresője immáron Windows XP alatt is ingyen elérhető a legális Windows XP-t használóknak.

A Windows Defender felügyelete alatt tartja gépünk programjait, véd a kéretlen alkalmazások ellen. Hurisztikus módon – a program tevékenysége alapján – és saját online adatbázisa alapján keresi a kéretlen programokat.



Az online adatbázis egy közösségi oldal, a Microsoft SpyNet felmérése alapján tartalmazza a káros alkalmazások listáját. A SpyNetnek minden Windows Defender felhasználó tagja lehet, segítve evvel a kémprogramok elleni harcot. A SpyNet tagság mindössze annyit jelent, hogy a tagok gépeiről a Windows Defender jelentheti a SpyNetnek, ha gyanúsan viselkedő programot talált. A felhasználók felülbírálhatják a Defender döntéseit, evvel is segítve a pontosabb spyware felismerést.

A Microsoft Windows Defender jelenleg angol nyelvű változatban érhető el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.