Hirdetés

Letölthető az Internet Explorer 10 előzetese



|

Nemrég jelent meg a kilences verzió, a Microsoft azonban már kiadta a 10-es előzetesét.

Hirdetés

A Microsoft kiadta az Internet Explorer 10 első technológiai előzetesét (letölthető az oldalukról), nagyjából egy hónappal a kilences verzió nagyszabású globális rajtja után. A redmondi szoftvercég böngészőjét elsőként a Las Vegasban tartott Mix11 fejlesztőkből álló hallgatóságának fogja megmutatni, felfedve a a továbbfejlesztett hardveres gyorsítás, és az új HTML5 és CSS3 képességeit.

 

 



"Az IE10 a teljes hardveres gyorsításra épül, és továbbra is tiszteletben tartja a webes szabványokat"
- mondta a kiadás kapcsán Dean Hachamovitch, az Internet Explorer termékcsapat vezetője. Hachamovitch elmondása alapján egyébként az Internet Explorer 10 első előzetesétől nem érdemes túl sok újdonságot várni, mivel csak három hete kezdtek hozzá annak a fejlesztéséhez. A fejlesztői konferencián így várhatóan csupán egy Chrome elleni sebességtesztet, illetve az IE10 új CSS3 - Gradients és Flexible Box layout - képességeit fogják bemutatni.

Az IE9 ütemtervéhez hasonlóan nyolchetente tervezi az újabb előzetesek megjelentetését a Microsoft. Végleges verziója a Windows 8-cal egy időben jelenhet meg. Ha igazak az operációs rendszerrel kapcsolatos pletykák, akkor valamikor 2012-ben.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.