Hirdetés

Letölthető az Internet Explorer 10 új előzetese



|

Gyorsabb, biztonságosabb és erőforrás takarékosabb HTML5 ígéretét hozza az új tesztváltozat.

Hirdetés

Kicsivel több mint 2 hónappal az Internet Explorer 10 első technológiai előzetese után a Microsoft kiadta új böngészőjének friss tesztváltozatát. Az IE Test Drive oldalról letölthető szoftverbe több új CCS3 és HTML5 szabvány kezelése is bekerült, így a világ fejlesztői a technológiai előzetes alapján immár CSS3 Positioned Floats, HTML5 Drag-drop, File Reader API, és Media Query Listeners elemeket is elhelyezhetnek weboldalaikon.

 

 



Emellett javították a háttérben meghúzódó motor képességeit, így az gyorsabban és energia-hatékonyabban képes megbirkózni a HTML5 elemekkel, amely mellett egy biztonságos sandbox iframe izoláció is az Internet Explorer 10 része lett.

Az Internet Explorer 10 második technológiai előzetese a Microsoft oldaláról tölthető le. Az újdonságokról részletesebben pedig az MSDN blogjában olvashat (angol nyelvű link).

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.