Hirdetés

Letölthető az Opera 11.50



|

Elérhető a Swordfish, a legújabb Opera, amellyel az Opera Software rekordot szeretne elérni.

Hirdetés

Elérhető a legújabb Opera böngésző, az Opera 11.50 végleges változata, amely Swordfish kódnév alatt fut. Az új verzió már lehetővé teszi a Speed Dial (Gyorshívó) kiterjesztéseinek a használatát - gyakorlatilag olyan webes alkalmazásokról van szó, amelyekkel a böngésző plusz funkciókat kap.

 

A Swordfishben szintén újdonság, hogy a jelszavainkat szinkronizálhatjuk is az Opera Link segítségével. A felhasználói felület is megújult, a cél az volt, hogy még egyszerűbb, áttekinthetőbb és gyorsabb legyen a böngésző külseje.

 

Az Opera Software egyébként letöltési rekordot szeretne elérni, ami az Opera 11.50-es böngészőjüket illeti. A rekordkísérletet a főoldalon elhelyezett számlálóval bárki nyomon követheti. A legújabb Opera böngésző szabadon letölthető letöltés rovatunkon keresztül is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.