Hirdetés

Letölthető az Opera 9



|

Beépített BitTorrent klienssel érkezett az alternatív böngésző legújabb verziója

Hirdetés

A 25 nyelven elérhető Opera 9 Linux, Windows és Mac platformokra egyaránt letölthető.

Az Opera 9-ben számos újítás található, például: widgetek, natív BitTorrent támogatás, új biztonsági sáv --amely képes megakadályozni az adathalászatot.



Jon S. von Tetzchner az Opera Software vezérigazgatója a következő képpen vélekedett az új böngészőről: "Keményen dolgoztunk az Opera 9 kifejlesztésénél, hogy a megnövelt sebességgel, új webes szabványok támogatássával és az új funkciók beépítésével --mint például a widgetek, BitTorrent-- felülmúljuk az emberek várakozásait. Ezt a böngészőt a jövő webes szokásaihoz igazítottuk, éppen ezért olyan hasznos funciót építettünk bele, amelyekre az embereknek szükségük van az internetezéshez. Őszintén úgy gondolom, hogy az Opera 9-ben mindenki számára van valami hasznos."

Aki eddig nem tudta volna: A Nintendo az Operát választotta legújabb konzoljához, a Vii-hez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.