Hirdetés

Letölthető az új Skype



|

Hirdetés

Az egyelőre Windows platformra elérhető Skype 1.4 új tulajdonságai közül kiemelkedő, hogy bármilyen beérkező Skype hívást egy másik Skype azonosítóra irányíthatunk át, de ha fizetős szolgáltatásokat is igénybe veszünk, ugyanezt mobil- illetve vezetékes hívásokkal is megtehetjük.

Az alkalmazás testreszabhatósága is jelentős mértékben kibővült: Speciális effektusokat, képeket és csengőhangokat tölthetünk le, melyekkel teljesen kedvünk szerint alakíthatjuk át kis kedvencünket. Lehetőségünk van az Outlookból adatokat importálni, de akár egy kattintással felhívhatunk Outlookban vagy Explorerben megjelenő telefonszámokat is. Ha valaki nem meglévő verzióját frissíti, hanem teljesen újonnan áll neki a telepítésnek, egyszerűsített varázsló segít az installálás folyamatában.


A jelenlegi 56 milliós felhasználói tábor a hírek szerint átlagosan 170 ezer új taggal egészül ki naponta, és ez az arány az új verzió megjelenésével tovább is növekedhet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.